Pazar, Nisan 20, 2014

Yazı Boyutu

Ordular İlk Hedefiniz Akdenizdir, İleri…!!!

Şalgamlı Belediye Başkanı Salih KIVANÇ , yayınladığı mesajla 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı'nı kutladı: Büyük Önder Atatürk, milli mücadelenin başlangıcı olması açısından büyük önem taşıyan 19 Mayıs 1919 tarihini Türk gençliğine armağan etmiştir. Atatürk'ün gençlere olan bu takdiri karşısında, Türkiye Cumhuriyeti'ni, çağdaş uygarlık düzeyine taşımak, birlik ve beraberlik düşüncesini gelecek kuşaklara aktarmak gençlerimizin en önemli görev ve sorumluluğu olmalıdır.

Bu bağlamda Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün Samsun'a ayak basışının 91. yıl dönümünde, Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü, silah arkadaşlarını ve aziz şehitlerimizi bir kez daha minnet ve şükranla anar, başta gençlerimiz olmak üzere tüm ulusumuzun 19 Mayıs Atatürk'ü Anma ve Gençlik ve Spor Bayramı'nı kutlarız.

Salih KIVANÇ
Şalgamlı Belediye Başkanı